Jeg har aldri vært noen stor fan av sneakers, men jeg har merket at jeg har et hull i skoparken. Jeg trenger en type sko som ligger mellom Oxfords og Derbys og lettere sommersko som Converse All-Stars og Toms. På Bombinate fant jeg et par stilige sneakers i semsket skinn fra Oliver Cabell.

Oliver Cabell er en av de 30-talls utvalgte små produsentene som markedsføres gjennom Bombinate. Brandet ble startet i 2016 av Scott Gabrielson i England, men flyttet senere til Minneapolis, USA. Navnet Oliver Cabell kommer fra to av Gabrielsons favorittskuespillere – duoen Oliver Reed og Steve McQueen. På 1960-tallet spilte de blant annet karakterene Oliver Twist og Martin Cabell (Steve McQueen i filmen «Never Love a Stranger») . Gabrielson kombinerte de to til Oliver Cabell. Skoene sys i Spania, av italiensk kvalitetsskinn, og selges direct-to-consumer gjennom egne kanaler.

Mursteinsbrune sneakers i semsket skinn fra Oliver Cabell (foto: Oliver Cabell)

Jeg falt for et par mursteinsbrune sneakers i italiensk semsket skinn. Jeg har aldri likt (eller skjønt) kombinasjonen sneakers og dress, så jeg kommer nok til på bruke mine til jeans, chinos og kanskje til og med til shorts. De er såpass elegante at jeg kan vurdere å bruke dem til et par flanellsbukser og genser.

Sneakersene fungerer godt til et par mørkelblå jeans

Sammen med skoene, fulgte det med en skopose til å ha skoene i utenfor sesongen (jeg ser ikke for meg å bruke disse midt på vinteren) og et par ekstra skolisser i lysere farge.

Disse er jo ingen vintersko – semsket skinn og norsk vintervær er ingen god kombo, og gummisålene har jo nesten ikke noe mønster. Jeg het testet dem litt på is og det ble helt Bambi-på-isen…

Etter å ha brukt dem noen ganger , tror jeg allerede at disse blir en favoritt fremover. De er veldig myke og behagelige å ha på, og de ser jo smashing ut!

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.