Britiske Bennett Winch lager flotte bager og reisevesker, og det jeg mener er den aller beste kombinasjonen av overnight-bag og dresspose – deres Suit Carrier Holdall som jeg er en stor fan av.

Bennet Winch’ Suit Carrier Holdall delt opp i det to delene – med dressposen under.
(Foto: Bennett Winch)

Tidligere var det helt vanlig å se dresskledde menn på norske flyplasser med dressposen over armen. I og med at det er færre menn i dress i norsk arbeidsliv, er det også færre dressposer å se. Men det kan også være fordi det er så mye dårlige og stygge dressposer der ute. Det har Bennett Winch gjort noe med.

Bennett Winch Trifold dresspose i canvas
Foto: Bennet Winch

Deres nyeste tilskudd til den velkledde mans reisegarderobe heter The Trifold og er en praktisk og elegant dresspose bygget på posen fra deres Suit Carrier Holdall. Men, mens dressposen fra holdallen ligger rundt bagen og dermed bidrar til mindre bretter og krøller, er the Trifold  – som navnet sier – brettet tre ganger.

Dressposen ser ut som en hvilken som helst dresspose når den er brettet ut, og den kan henges opp på hotellrommet i full lengde. Det som gjør den ekstremt praktisk, og der den utkonkurrerer sine vanskelig håndterbare konkurrenter, er løsningen med å brette den tre ganger, slik at den ikke blir større enn en vanlig PC-veske som kan bæres i hånden, over skulderen i en skulderstropp eller hektes på trillebagen. At dressposen brettes på denne måten gjør at dressen inn, unngår harde brettekanter og holder seg fresh og fin frem til den pakkes ut.

Som på Suit Carrier Holdall – har The Trifold en utenpåliggende lomme med plass til Mac’en og andre småting.

Utenpåliggende lomme – med plass til iallfall en liten Mac
Foto: Bennett Winch

The Trifold er, som alle andre produkter fra Bennett Winch, laget i England i solid canvas med detaljer i skinn og med glidelåser, knapper og fester i ekstremt høy kvalitet. Trifold finnes i olivengrønn, sort og marineblått.

Sammenbrettet med dressen inni er ikke The Trifold særlig større enn en PC-veske
Foto: Bennett Winch

Om du ikke trenger både overnight bag og dresspose, men bare en praktisk og stilig dresspose på tur, er The Trifold midt i blinken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.