For en liten stund siden skrev jeg en sak om at engelske Bennett Winch kanskje hadde laget den perfekte overnight-bagen, som både var dresspose og bag i ett. Bennet Winch’ Suit Carrier Holdall er håndlaget i høy kvalitet, så den koster litt penger. Men, jeg nådde i forrige uke et mål jeg hadde satt meg, og bestemte meg for å belønne meg selv med å kjøpe den. Jeg kan anbefale den på det varmeste, og du som leser av Enkeltspent kan til og med få rabatt om du kjøper den du også!

Bennett Winch Suit Carrier Holdall. Den lille lommen på utsiden passer fint til en mobiltelefon, pass eller lommebok. Dette er den eneste lommen på bagen.

Som jeg skrev tidligere, har de to vennene Robin Winch og Robin Bennett laget kvalitetsbager siden 2014, og har fått mye oppmerksomhet rundt sine produkter. Blant annet hadde The Rake en veldig god sak om Bennett Winch for litt siden. Deres Suit Carrier Holdall er satt sammen av en dresspose som rulles rundt en overnight-bag. På den måten unngår du at dressen krøller – og du slipper å styre med både bag og dresspose. Bagen er ikke større enn at den fint går inn i bagasjehyllen på fly, og du trenger ikke sjekke den inn. Dressposedelen festes til bagen med magnet og et par lærremmer.

Jeg bestilte min på bennettwinch.com, og fikk den fritt levert med DHL etter to dager. Bennet Winch dekker også toll og avgifter på leveranser til utlandet, så det kom ingen ubehagelige overraskelser i ettertid. Prisen du betaler på nett er sluttprisen. Ikke noe tull (og toll) der.

Bennett Winch fokuserer på kvalitet i alle ledd, så også når det gjelder innpakningen. Inni den brune pappesken DHL leverte, lå det en stiv hvit eske med Bennett Winch-logoen i gull. Det lovet jo godt!

Esken med det rare i….

Inni esken ventet en håndskrevet hilsen fra butikken i London, og under det sorte silkepapiret lå en lett bomullspose med min olivengrønne Suit Carrier Holdall inni.

Ikke alle nettbutikker som sender med en personlig hilsen

Da jeg kikket på den på nett var jeg litt usikker på hvor mye bagdelen rommet, så det første jeg gjorde da jeg pakket ut bagen min var å pakke den med det jeg normalt ville hatt med meg på reise med én overnatting: en skjorte, undertøy, toalettmappe, slips og et par sko og en genser. I tillegg la jeg både Mac’en og en Kindle oppi bagen. Det var mer enn god plass! Faktisk fungerer den nok til to overnattinger. Det er plass til både to skjorter og to sett undertøy, og en ekstra bukse også. Jeg tror nok at når jeg reiser, kommer jeg til å ha laptopen og de greiene der i en annen veske, og min Suit Carrier Holdall over skulderen (skulderrem følger med).

God plass til det som trengs for en eller to overnattinger

Dressposen er ganske enkel. Det følger med en smal trehenger, men egentlig kan du bruke en hvilken som helst henger. Jeg ville nok unngått en med for mye skuldre. Bare en vanlig smal trehenger er supert. Det gikk veldig fint å legge inn dressen (testet med min nye skreddersydde flanellsdress fra Senszio), og når du er fremme på destinasjonen er det bare å hekte dressposen av bagen og henge den opp som den er. Dressposen danner det ytre skallet av den kombinerte bagen, men den er laget av vannavstøtende kanvas, så det er ikke noe problem å sette fra seg bagen på bakken.

Dressposedelen rommer fint en dress, eller en jakke+bukse kombinasjon. Du klarer nok også å klemme inn en skjorte

Det som kanskje overrasket meg litt var at selve bagdelen var såpass myk. På bildene jeg har sett ser den ganske hard ut, men det er nok fordi den var mer stappa enn det jeg gjorde den i min test. Med unntak av kortsidene er bagen helt ustrukturert, så når du tømmer den faller den litt sammen. Fordelen er selvsagt at den veier mindre og enkel å pakke sammen.

Bagdelen er helt myk, med unntak av kortsidene

Jeg kjøpte min i olivengrønn kanvas, men den finnes også i blå, sort, brun og sandfarget kanvas. I tillegg er det to luksusutgaver, der utsiden av dressposen er i skinn. De koster imidlertid skjorta. Og, om den olivengrønne kanvasversjonen er god nok for James Bond (han får en smoking i denne i Havana i No Time to Die ) er det godt nok for deg og meg også.

Paloma (Ana de Armas) overleverer James Bond en smoking pakket inn i en SC Holdall fra Bennet Winch
Bagdelen festet til dressposen, og klappet sammen for lagring

Jeg vet at denne også selges i minst én butikk i Oslo, men da er prisen hele 9000 kroner – så bestill direkte på nett fra Bennett Winch. Bruker du rabattkoden “Enkeltspent” så får du 10 prosent rabatt også. Det er gratis frakt (og eventuelt retur), og alle skatter og avgifter er inkludert i prisen, så du får ingen ubehagelige overraskelser som du fort kan få om du kjøper ting fra utlandet.

Er du i London, kan du også ta en tur innom deres butkk, som ligger på tradisjonsrike Savile Row, nærmere bestemt i nummer 34. Her finner du alle produktene og kan kose og klemme på dem.

Fra Bennett Winch’ butikk i 34 Savile Row i London
Foto: Bennett Winch

Da jeg så denne første gang, spurte jeg spørsmålet om Bennett Winch hadde laget den perfekte overnight-bagen. Konklusjonen er ganske sikkert at dersom du skal ha en dress eller en jakke med, så ér nok dette den perfekte overnight-bagen. Anbefales!

Bestilles her, og ikke glem rabattkoden “Enkeltspent”

Klappet sammen, tar bagen ikke stor plass i skapet. Med den enkle bomullsposen som følger med slipper du støv og skitt på bagen også
Selv med en dress, ekstra sko, skjorte, undertøy, toalettmappe, Mac og litt annet småtteri inni, er Bennett Winch’ Suit Carrier Holdall ikke tung, og grei å hive over skulderen på vei ombord i et fly. Her bruker jeg bare håndtakene, men jeg vil nok fremover bruke skulderstroppen som følger med. Da blir får jeg armene fri til å bære både pc-bag og taxfree-poser

5 thoughts on “Suit Carrier Holdall fra Bennett Winch

  1. Ser fantastisk ut, jeg tror jeg vet hva jeg skal ønske meg til jul. Men, en liten ting: Jeg er 1,93 og mine dressjakker tenderer til å være i lengste laget for dressposer og koffertinnlegg og slikt. Hvor lang er egentlig dressposen (det går an å bruke en henger med forkortet krok for å få litt mer plass, forøvrig.

    Espen

    1. Kommer jo litt an på hvordan du måler. Ifølge det nye måleverktøyet i iPhone måler posen ca 70 cm fra nederste del av hengeren til bunnen.

      1. Mine dresser er 72-76 cm… bør jo gå, forsåvidt. Og har sans for konseptet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.