Seersucker boksershorts fra Hamilton & Hare



Seersucker er perfekt om sommeren, så da Hamilton & Hare i sommer lanserte boksershorts i seersucker var min første tanke “Shut up and take my money!”

Jeg har tidligere kjøpt boksere fra Hamilton & Hare i både en bomull/kasjmir-blanding og i deres spesielle stoff laget av rosefiber. Passformen er veldig god. Den brede linningen er god for oss som har litt mage også, ettersom den ikke krøller ned under magen som en del andre boksere gjør. Jeg har prøvd to forskjellige størrelser, og den som passer best er M. Jeg bruker 54 i dress, og 34 tommers jeans. L fungerer også, men da er den litt ekstra romslig.

Tre-pakk seersucker boksershorts.
Foto: Hamilton & Hare

Seersucker-bokserne selges i pakning av tre  – en hvit, en lys blå og en mørkblå/lyseblå som alle har de karakteristiske seersucker-stripene i stoffet. Som alltid kommer bokserne fra Hamilton & Hare i en liten hvit bomullspose som kan brukes som en liten klespose eller skopose på reise.

Etter å ha testet den første i en dag, må jeg si at de ikke skuffet. Som de andre bokserne jeg har fra Hamilton & Hare er de superbehagelig og de ser også bra ut. Denne kan du godt svinse rundt i huset med om du vil.

One thought on “Seersucker boksershorts fra Hamilton & Hare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.