Engelske Hamilton & Hare – som jeg har skrevet om før – har kastet seg på bølgen med å teste nye, mer bærekraftige tøyfibre. I god tid før Valentine’s Day har de lansert et par boksershorts laget av fibre fra roser. Ja, blomsterfibre i bokseren. Men, heldigvis ingen torner.

Rosa bokser laget av rosefiber og bomull
Foto: Hamilton & Hare

Rosebokseren kommer – selvsagt – kun i rosa, og stoffet består av 78 prosent bærekraftig bomull og 22 prosent rosefiber. Av avfall fra roseplantasjer, nærmere bestemt stilker fra rosebusker blir det fremstilt en type viskose, som blandes med BCI-bomull (Better Initiative Cotton) til et mykt, slikeaktiv stoff i Portugal. For andre år på rad promoterer Hamilton & Hare roseboxeren i forbindelse med Valentindagen, men det kan godt hende det kommer flere produkter i dette stoffet sier Hamilton & Hare.

Hamilton & Hare gjør jo ingenting halvveis, og innpakningen er intet unntak. Dette er engelske high-end nettbutikker gode på. Innpakningen ser helt super ut. Nesten synd denne ikke er en gave, men til meg selv.

Flott, premium innpakning

Ikke bare er dette et morsomt produkt og et bærekraftig alternativ, laget av rosefiber, men det er også en veldig behagelig boxershorts. Stoffet er mykt og glatt, med en veldig behagelig silkefølelse. Som alltid fra Hamilton & Hare er kvaliteten både på stoff og søm høy. Det er ikke en billig-boxer, men det gir en veldig god følelse å ha den på. Anbefales på det sterkeste. Det eneste jeg ikke er helt happy med er knappen i gylfen, den kunne de enten ha droppet eller plassert litt lengre opp. Jeg tror du skjønner hvorfor…

Hamilton & Hare er en av mange britiske nettbutikker som nå har på plass norsk MVA, så du slipper kjedelige ekstraregninger på bestillingene dine. I tillegg til roseboxeren finnes det også en masse andre flott produkter i nettbutikken. Ikke minst deres superbehagelige hettejakke i frotté.

Du rekker neppe kjøpe denne i tid for Valentine i år, men kanskje neste år.  🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.