Jeg har tidligere skrevet om japanske Uniqlo, som lager billige klær av god kvalitet. Særlig deres dunjakker og vester, samt t-skjorter og ullgensere har jeg kjøpt mye av på tur til London. I forrige uke åpnet Uniqlo sin første butikk i Skandinavia.

Lang dunparka fra Uniqlo
(foto: Uniqlo)

Uniqlos første skandinaviske butikk ligger i Stockholm og åpnet 24. august. Den ligger sentralt til i Stockholm sentrum, på Hamngatan 27, rett over veien for Stockholms legendariske varehus NK. Dette er rett inntil Kungsträdgården og bare et par kvartaler unna Sergels Torg. Her ligger det også mange andre gode butikker, så dette er stedet du skal besøke for å gjøre litt rask shopping om du er på tur til Stockholm. Om du skal til Arlanda med Arlanda Express, er det egentlig bare en kort gåtur inna Centralstationen også.

Jeg har ikke vært der ennå, men fra bildene på Uniqlos svenske Facebook-side, ser det ut til å være en stor, luftig og fin butikk  med de faste varene. Vel verdt et besøk … særlig siden deres nettbutikk fremdeles ikke leverer til Norge.

På sydentur i min superlette AirSim polo fra Uniqlo

2 thoughts on “Uniqlo til Stockholm!

  1. Selv om jeg er kvinne er det alltid svært interessant å lese bloggpostene dine! Har to flotte sønner og en klesbevisst mann 🙂 Gode gavetips også her. Jeg kjenner UNIQLO godt fra Dubai og London og savner dem veldig! Knall kvalitet og passform til meget hyggelige priser. Ha en fin dag, og håper mange menn lar seg inspirere til å kle seg like flott som deg, det setter vi kvinner ekstra pris på 😉

    1. Takk for hyggelig kommentar! Jeg har sett at det er en del damer som leser bloggen også – og det er jo hyggelig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.