Det føles nesten som en ny Beatlemania i luften med en “ny” Beatles-låt på listene 53 år etter at bandet ble oppløst. Jeg vet ikke om det var planlagt etter helt tilfeldig, men nylig slapp det svenske skjortemerket Eton en egen Beatles-kolleksjon.

Kolleksjonen består av både skjorter, slips og lommetørkler som alle er inspirert av Beatles, og som kommer levert i en spesialdesignet samleboks med “the fab five”.

Etons spesialdesignede samleboks som kolleksjonen leveres i Foto: Eton

Naturlig nok, siden dette er Eton, er hovedfokuset på skjortene. Totalt inneholder kolleksjonen ti skjorter, som går fra den relativt konservative hvite skjorten “The White Album Shirt” til det psykedeliske.

The White Album Shirt er en helt vanlig hvit skjorte, men med de to ekstra detaljene at det på magen er brodert “THE BEATLES” i hvitt, og at alle sporene på The White Album trykket på innsiden av mansjettene.

The Abbey Road Shirt er noe mer leken. Det er en strykefri poplinskjorte i hvite og grå bengalstriper, som skal minne om fotgjengerfeltet på det ikoniske coveret til Abbey Road-albumet. I tillegg dukker alle Beatles-medlemmene opp på forskjellige steder på skjorten. Denne er en rimelig klar conversation-starter.

The Abbey Road Shirt.
Foto: Eton

The Help! Shirt er også en stripete affære, med smale hvit og blå striper. Den ser helt normal ut, bortsett fra den store HELP-logoen (fra albumet med samme navn) på brystet.

The Help! ShirtFoto: Eton
The Help! Shirt Foto: Eton

The Magical Mystery Tour Shirt er en tøff denim overskjorte i 100 prosent satin indigo bomull med et helt nydelig broderi basert på coveret EP’en Magical Mystery Tour fra 1967, og TV-filmen med samme navn. For å toppe antrekket kan du jo også kjøpe deg The Magical Mystery Tour pocketsquare.

Detaljer på The Magical Mystery Tour Shirt Foto: Eton

The George Shirt er en rosa-psykedelisk poplinskjorte til ære for George Harrisson, mens Ringo’s Shirt er en hyllest til Ringo Starr. Ringos skjorte er en rød silkeskjorte med hvite prikker og “Peace & Love” skrevet på ryggen. Dette er en skjorte som krever sin mann.

Ringo’s Shirt
Foto: Eton

Dette er en limited edition-kolleksjon, så det lønner seg å handle favorittene med én gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.