Jeg liker slips. Det er neppe noen hemmelighet. Men, jeg har også blitt litt sær i slipsveien.  Et slips er ikke bare et slips. jeg liker litt tykke, vevde slips. Tynne slips med trykk blir for pislete.

Da jeg var i London for litt siden var jeg innom Charles Tyrwhitt (uttales “tirrit”) sin butikk på Regent Street. Charles Tyrwhitt er egentlig først og fremst en skjortemaker som holder til i Jermyn Street sammen med de andre kjente engelske skjortemakerne, men har butikker i Paris, New York, Chicago, Washington, DC og flere steder i Storbritannia. De har også en veldig god nettbtikk på ctshirts.com Ekstra bra er det at de har en løsning som gjør at du betaler mva i nettbutikken, og dermed slipper en overraskende ekstraregning på toll, mva og tollbehandling.

Charles Tyrwhitt ble startet av Nicholas Charles Tyrwhitt Wheeler i 1986, og er således en unge i forhold til for eksempel Turnbull & Asser. I starten lagde de kun skjorter, men har med årene utvidet sortimentet med dresser, gensere, sko, sokker og slips. Og for noen slips! Jeg har nå fire slips fra Charles Tyrwhitt og de har raskt blitt favoritter. De første to (de to første fra venstre) kjøpte jeg på nett. Å kjøpe slips på nett er jo egentlig litt gambling. Selv om slipsene ser fine ut på bildet, kjenner du ikke tekstur og tykkelse før du har holdt i dem. Jeg hadde flaks, for slipsene var akkurat slik jeg ville ha dem. Da jeg besøkte butikken deres i Regent Street i mars, plukket jeg med meg de to til høyre under og er veldig fornøyd med det. I tillegg fikk jeg med meg et par tirsdagssokker.

Dessverre fikk jeg ikke testet noen av skjortene deres, det får bli neste gang. Nå kan jeg iallefall trygt bestille flere slips fra nettbutikken. Dette er mine nye favorittslips!

Charles Tyrwhitt feirer sommerkolleksjonen sin:

9 thoughts on “Charles Tyrwhitt – min nye slipsfavoritt

  1. Skjortene deres står ikke tilbake for noen andre jeg har prøvd. Kan anbefales.

  2. Enig med Per Arne – skjortene står ikke tilbake for de fleste andre. En kan få justert skjortelengder for oss med lange armer for små beløp, og når en ser på prisen – så kan butikken sterkt anbefales. Har kjøpt skjorter og annet tilbehør der inkludert slips jevnt og trutt i sikkert 12 år. Markedsføringen deres er ganske så lekker og det er alltid bra tilbud på lur…

  3. Har en nyinnkjøpt Charles Tyrwhitt-skjorte på meg nå og den er meget bra. Tre til i handleposen etter helges London-tur. Regner med at de er like bra.

    Men fire stykker for £110 er jo mistenkelig billig. Det må være noe slavearbeid involvert 🙂

    1. Hvordan var alle skjortene? Jeg har så langt bare kjøpt slips derfra (et til er på vei med DHL), men jeg skal til London senere i måneden og da går det jo an å kjøpe en og teste. Var passformen bra? Også for sexylubne menn i sin beste alder? Som oss?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.