For et par uker siden møtte jeg Sam fra Senszio i Oslo for å ta mål, velge stoffer og detaljer til min kommende skreddersydde dress og blazer. Ferdig resultat skal komme med DHL en gang i mai lovet han.

Denne uken fikk jeg en overraskende, men veldig velkommen mail fra Senszio i Hong Kong.

Stoffene jeg hadde bestilt til mine klær hadde kommet, og de sendte meg bilder av begge pakkene – dresstoffet, innerforet og knappene og det samme for blazeren. Dette var en fin gest som korter ned ventetiden litt.

Det blå birdseyestoffet i en lett ullkvalitet fra italienske Vitale Barberis Canonico som skal bli enkelstspent jakke, bukse og vest. Knappene er en en mørk brunfarge. Jeg gikk et par runder med innerfôret, og landet til slutt for dette akvatiske mønsteret som jeg vil ha på innsiden av jakken og på hele ryggen på vesten
Det mørke mellomblå linstoffet som skal bli en dobbeltspent blazer. Som på dressen, valgte jeg brune knapper. Fôret, med små fly på, vil ikke være så fremtredende på denne ettersom jeg har valgt en halvstrukturert variant uten fôr i ryggen. Det blir en lett blazer for sommerbruk.

Jeg håper jeg får flere bilder ettersom plaggene blir laget. Neste nå er kritting og klipping av stoffene etter mønster.

2 thoughts on “Skreddersydd dress – stoffene har kommet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.