IMG_0647
Forfatteren i noe overkant casual andtrekk (barna mente plakaten i bakgrunnen, sammen med flyet, passet godt)

Begrepet “casual Friday” dukket opp i USA på 1980-tallet og innebar at kontorarbeidere som vanligvis gikk i dress og drakt, på fredager kunne “kle seg ned”. Det vil si – i stedet for dress og slips, var det ok med chinos, skjorte uten slips og jakke. Med tiden har jeans og piqueskjorter også blitt godtatt på “casual Friday”.

Skal man ha “casual Friday” på kontoret, tror jeg det er viktig å ikke la det skli helt ut – plutselig kommer CFO i shorts og sandaler. Hele landet stopper ikke opp selv om det er fredag (det bare virker sånn), og kunder som kommer innom er kanskje ikke så veldig interessert i å se hårete manneben eller folk i avkutta shorts?

Lisa Quast i Forbes har noen gode tips her

Personlig synes jeg mange norske arbeidsplasser ser ut til å ha “casual Friday” hele uken, men det er min egen private oppfatning 😉

 

 

 

Blogglistenhits

3404B98F-7C66-42C8-9C462A6BDB329C23-13AA4AE2-2CFE-4EC5-8BDC4D0283A94ADC

2 thoughts on “Casual Friday?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.