Det er ikke ofte en villt fremmed dame kommer bort til meg og gir meg kompliment på klærne mine, men her en dag skjedde det. Jeg var en liten tur innom BI i Nydalen og hilste på en god venninne som jobber på et av instituttene der, etter at folkene jeg skulle ha møte med der oppe i Nydalen ikke var mulig å få tak i, og jeg sto med en time å slå ihjel. Nuvel, mens jeg står og venter på latten min, kommer det altå en dame bort til meg og gir meg kompliment for skjorten min, og lurer på hvor jeg har kjøpt den. Litt overrasket blir hun når jeg sier jeg har designet den selv! Jeg forklarer at jeg ikke er nye Moods of Norway, men at jeg har vært på nettbutikkenTailorStore.no og “laget” min egen skjorte. Denne skjorten var i rosa ruter, med grønne knapper og limegrønn knapphullstråd. I løpet av dagen fikk jeg faktisk enda flere komplimenter – riktignok av damer jeg kjente, men det var uansett hyggelig (og uvanlig).

Jeg oppdaget TailorStore første gang for et par år siden, mens jeg jobbet i Sverige, og har ved et par anledninger laget egne skjorter på tailorstore.no. Det er veldig enkelt å lage sine egne skjorter på nettløsningen til TailorStore, og det er gøy også! Ikke bare får du skjorter som helt sikker passer – for de er sydd etter dine mål – men du kan også gjøre en masse morsomme tilvalg og små kule detaljer (som limegrønne knapper!) og bestille lommetørkle (eller boxershorts) i samme mønster som skjorten. Og, det er fort gjort å gå litt vill i alle tilvalgene, som kontrastfarger på stolpen, eller på innsiden av mansjettene og kragen, forskjellige krager og mansjetter, monogram og så videre – nærmest i det uendelige! Nytt nå er skulderklaffer og albuelapper! I hele prosessen ser du (mer eller mindre) hvordan skjorten kommer til å se ut, og hva prisen blir.

Det er to måter å finne målene – enten få noen til å måle deg etter TailorStores målguide, eller (som jeg har gjort) finn den skjorten i skapet som passer perfekt (alle har minst én sånn), og ta mål av den og legg inn det som mal. Målene sparer du i profilen din og du kan bruke de samme neste gang (eller gjøre små justeringer om den første skjorten ikke var 100% perfekt).

Siden oppstarten har TailorStore utvidet sortimentet til også å inneholde dameskjorter, piqueskjorter (skal testes snart), kortermede skjorter, boxere og nå også chinos.

Jeg har bestilt til sammen tre skjorter ved to anledninger og er superfornøyd. Jeg tror jeg snart må inn og designe et par – jeg har sluttet å kjøpe ferdige skjorter i butikken nå. Levering tar et par uker og prisen er helt klart ikke avskrekkende. Og, det kule er at du nå har en helt unik skjorte som ingen andre har!

Om jeg skulle ønske noen forbedringer så hadde det vært mulighet til å dele mine skjortedesign med andre via Facebook (og kanskje til og med få en liten cut om noen andre bestiller mine designs), og mulighet til å brodere andre symboler enn bare bokstaver på designet. TailorStore tilbyr monogram, men personlig synes jeg initialer blir litt tacky – et lite symbol, derimot – et hjerte eller et fly eller noe (les wingdings!) hadde vært kult. Et annet morsomt tilvalg hadde vært skjorter i barnestørrelse. Jeg synes det hadde vært moro om min treåring kunne hatt samme skjorte som pappa – det synes han også er minst like moro!

For the record – jeg har ikke fått noe av TailorStore for å skrive denne bloggposten – men om noen (hint-hint) borte i Stockholm har lest min blogg og vil gi meg en bitteliten rabatt neste gang jeg handler så sier jeg ikke nei takk ;-)

15 thoughts on “Design dine egne skjorter på nettet

  1. Jeg har, etter din anbefaling, startet med Tailorstore, og er veldig fornøyd. Særlig med “perfect fit” garanti som gis på første skjorte.

    De endret selv små detaljer i ny skjorte uten kostnad! (Samt kom med tips til justeringer som var veldig smarte.)

    Det jeg savner med Tailorstore er muligheten til å lagre (og dele) ulike design.

  2. Har akkurat fått min første skjorte herfra. Har vanligvis problemer med å finne riktig størrelse blant standardene i butikken, men her satt den jo som et skudd. Brukte size me-appen for mål.
    Før jeg bestiller flere: Hva er dine erfaringer med holdbarhet og kvalitet på disse?

  3. jeg har valgt dobbelt mansjett på de fleste av mine, og der har jeg oppdaget at (etter et par års bruk, riktignok) de blir litt slitt i bretten. Men, alt i alt veldig happy med skjortene fra TailorStore

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.